Sport

Labdarúgás: Gálhidi György a Szeged 2011 új edzője (FRISSÍTVE)

Labdarúgás: Gálhidi György a Szeged 2011 új edzője (FRISSÍTVE)

2012. december 20., csütörtök
Labdarúgás: Gálhidi György a Szeged 2011 új edzője (FRISSÍTVE)

Az 58 éves Gálhidi György lett a Szeged2011 vezetőedzője. A klubhoz fél plusz egy évre szerződő az új tréner, aki a tervek szerint az ünnepek után mutatkozik be Szegeden, s természetesen a csapat január 7-én az ő irányításával kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.

A Csepel egykori kőkemény hátvédje 25 esztendeje edzősködik, idehaza dolgozott többek közt a Tiszakécske, a Honvéd, a KTE, a Diósgyőr, a Pápa, a Nyíregyháza együttesénél, de vállalt munkát Vietnamban is. A tréner közel száz élvonalbeli mérkőzésen ült a kispadon, a Nyíregyházát pedig éppenséggel feljuttatta az NB I-be. „Sokat beszélgettünk az elmúlt napokban

Adem Kapccial

, a sportigazgatóval és

Lóczi István

megbízott edzővel is a jövőről, az elképzelésekről és a lehetőségekről, s azt látom, hogy minden feltétel adott a jó munkához. Természetesen lesznek változások a csapat háza táján, jönnek is játékosok és távoznak is, de konkrétumokról nem tudok beszámolni még. Január 7-én elkezdjük a felkészülést, személyesen akkor ismerkedek majd meg a fiúkkal, de a munkát én már a fejemben elkezdtem. Mikor Nyíregyházán voltam edző,

ellenfélként találkoztam a gárdával

, és több tévés meccsét is láttam a Szeged 2011-nek. Egy sokra hivatott együttesről van szó, az elsődleges célunk az lehet, hogy az első öthöz fölzárkózzunk a tabellán. Amit szeretnék megvalósítani, az egy agresszív, visszatámadó foci, ahol a védők is szerepet vállalnak a támadásokban. Fontosnak tartom, hogy látványos labdarúgást műveljünk. Én is azok közé az edzők közé tartozok, akik a sok munkában hisznek, ennek szellemében kezdjük a felkészülést januárban” – nyilatkozta portálunknak Gálhidi György, aki elmondta azt is, hogy jövő hét vége felé tartanak majd egy sajtótájékoztatót Szegeden, ahol talán már újabb részleteket is megtudhatunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.