Közélet

Égő faházhoz riasztották a tűzoltókat

Égő faházhoz riasztották a tűzoltókat

2012. december 30., vasárnap
Égő faházhoz riasztották a tűzoltókat

Egy tűzeset és egy műszaki mentés mellett két téves jelzés kapcsán avatkoztak be a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság egységei szombaton.

Délután Szegeden, a Téli kikötő medencéje mellett lévő 25 négyzetméteres faházban keletkezett tűz, amelyet a szegedi tűzoltók fékeztek meg. Ugyancsak délután Szentes határában, a 45-ös főúton egy személyautó fának ütközött, a két sérült közül az egyik beszorult a járműbe - a helyi egységek a gépkocsi ajtaját feszítővágóval eltávolították, és a járművet áramtalanították. Szintén délután a szegedi becsei utca egyik lakásából füstöt véltek kiáramlani az utca irányába, a kiérkező lánglovagok azonban tűzre utaló jelet nem tapasztaltak az átvizsgálás során, ahogyan az esti órákban sem, amikor a lakók füstszagot éreztek a szegedi Gyöngyvirág utca egyik házában. Az épületet kiszellőztették.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.