Bulvár

Adventi koszorú kapott lángra a Széchenyi téren

Adventi koszorú kapott lángra a Széchenyi téren

2012. december 18., kedd
Adventi koszorú kapott lángra a Széchenyi téren

A Mustár utcában leégett egy hétvégi ház, a Széchenyi tér egyik lakásában pedig egy adventi koszorú gyulladt fel tegnap délután - olvasható a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közleményében.

A déli órákban Mórahalmon, a VI. kerületben egy tanya kigyulladt, a tüzet szegedi és ruzsai egységeink fékezték meg. Kora délután Szegeden, a Széchenyi tér egyik lakásában egy adventi koszorú kapott lángra, míg éjjel a szegedi Mustár utcában egy hétvégi ház égett le. Délelőtt Hódmezővásárhelyen, a Károlyi utcában egy személyautó és egy tehergépkocsi karamboljánál a forgalmi akadályt képező járművek eltávolításánál működött közre egységünk, míg koraeste Csongrádon, a 4519-es úton egy úttestre dőlt fát távolítottak el a helyi tűzoltók. Délelőtt a szentesi Kossuth Lajos utcából egy tűzjelző készülék riasztott – mint kiderült, szerencsére tévesen, és a délben, Mórahalmon keletkezett tűz jelzése egy másik, téves cím megadásával is megtörtént.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.