Közélet

A Reök elé állította fel a szegedi Jobbik az adventi keresztjét

A Reök elé állította fel a szegedi Jobbik az adventi keresztjét

2012. december 9., vasárnap
A Reök elé állította fel a szegedi Jobbik az adventi keresztjét

A Jobbik hagyományosan, immár hetedik alkalommal állította fel adventi keresztjét. A párt helyi szervezete ezúttal a Reök-palota előtti területet választotta a mintegy 2,5-3 méteres kettőskereszt ideiglenes „lakhelyéül”.

A radikálisok szegedi szervezetének elnökhelyettese,

Rácz Tibor

arról beszélt, hogy kettős az üzenete is az adventnek: adni és emlékezni. „Az előbbi a szeretet köre, míg az utóbbi az ezeréves keresztény államunké” – emelte ki. „A karácsony nem csak a vásárlásról, a drága ajándékok hajszolásáról szól, azért is álltjuk fel évről évre a keresztet, hogy ilyenkor megállhasson a szegedi polgár és elgondolkodjon egy pillanatra advent igazi üzenetén, ezt a missziót mindaddig folytatjuk majd, míg el nem érjük célunk, és az adventi ünnepkörben az emberek megértik majd karácsony üzenetét” – mondta el a párt megyei elnöke, Tóth Péter az eseményen megjelent közel 30-40 szimpatizáns előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.