Közélet

350 gyermek kapott ajándékot a szegedi városházán + FOTÓK

350 gyermek kapott ajándékot a szegedi városházán + FOTÓK

2012. december 15., szombat
350 gyermek kapott ajándékot a szegedi városházán + FOTÓK

Huszadik alkalommal kedveskedtek ünnepi műsorral és ajándékokkal hátrányos helyzetű, szociálisan rászoruló gyermekeknek a városháza dísztermében.

Az elmúlt húsz esztendőben több ezer gyermek karácsonyát tették szebbé ezzel a rendezvénnyel. "Bízom benne, hogy ezzel a kis ajándékkal hozzájárulunk ahhoz, hogy boldog karácsonyotok legyen" - fogalmazott

Solymos László

alpolgármester. A városháza dísztermében először egy vers hangzott el, majd a Király-König Péter Zeneiskola növendékei adtak műsort. Előadásukat követően a Kossuth Lajos Általános Iskola ötödik osztályosai betlehemes játékot mutattak be. Idén 350 gyermek kapott csomagot, az önkormányzat, a Vöröskereszt szegedi területi szervezete, a Délmagyarországi Gyermek- és Ifjúságvédelmi Alapítvány, a Tatradol Travel utazási iroda, a Petőfi Sándor Művelődési Ház és az Szegedi Ifjúsági Ház Nonprofit Kft. jóvoltából. Az IH ajándéka egy mozijegy a gyerekeknek, akik Az öt legenda című, vadonatúj amerikai animációs filmet nézhetik meg vasárnap a Belvárosi Moziban. A körülbelül 4000 forint értékű csomagok tartalmaztak továbbá könyveket, játékokat, narancsot és természetesen édességet is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.