Kultúra

168 éves Munkácsy 168 forintért - rajongóknak kötelező

168 éves Munkácsy 168 forintért - rajongóknak kötelező

2012. december 5., szerda
168 éves Munkácsy 168 forintért - rajongóknak kötelező

Rendkívüli lehetőséggel várja látogatóit a Munkácsy-kiállítás: december 8-án és 9-én egész nap 168 forintért tekinthetik meg a tárlatot az érdeklődők a festőzseni születésének 168. évfordulója alkalmából a Móra-múzeumban.

Kihagyhatatlan lehetőséget kínál advent második hétvégéjén a Móra Ferenc Múzeum

Munkácsy

szerelmeseinek: a zárás utolsó előtti hétvégéjén erőteljesen csökkentett, 168 forintos jegyárért tekinthető meg a Munkácsy-kiállítás. A festőóriás születésének 168. évfordulója alkalmából kialakított jegyárral a múzeum lehetőséget kíván adni, hogy bárki elbúcsúzhasson a kivételes tárlat lenyűgöző alkotásaitól. Az alacsony belépődíjjal azokat is várják, akik már korábban látták a kiállítást, de újból szeretnék megtekinteni a rendkívüli műveket, hiszen a nyitás óta hat festménnyel bővült a tárlat. Az újonnan érkezett képek között találjuk a Krisztus-trilógia két redukcióját, a közadakozásból megvásárolt békéscsabai Kis Jeanne-t, valamint három frissen előkerült alkotást is. Az érdeklődők az egyik miniatűr festményen felfedezhetik Munkácsy ujjlenyomatát, valamint megcsodálhatják eredeti festőállványát is. A kivételes napokon, december 8-án és 9-én a Móra-múzeum 10 és 18 óra között várja látogatóit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.