Sport

Vízre csalta a jó idő a szegedi vitorlásokat + VIDEÓ

Vízre csalta a jó idő a szegedi vitorlásokat + VIDEÓ

2012. november 6., kedd
Vízre csalta a jó idő a szegedi vitorlásokat + VIDEÓ

A szegedi vitorlások sem vették tudomásul, hogy november van. A Medencés kikötőben a felnőttektől a gyerekekig, a gyakorlottaktól a kezdőkig sokan bontottak vitorlát, hogy délelőttől sötétedésig kedvelt sportáguknak hódoljanak.

Majdnem minden, a kikötőben levő szegedi vitorlás hajó vízen volt: FD-k, 470-es 420-as, OP is siklott a habok között. A fiatalabbak csak a szórakozást, a sport értéket keresték, a felnőttek közül többen a jövő heti kishajós vizsgára készültek. A kisgéphajó vezető vizsgára készülőknek komoly feladat volt a vitorlások elsőbbségét biztosítani, mivel az élénk szélben egy pillanat alatt ott termett egy-egy vitorlás. A fürdőzéshez a víz már hűvös volt, ezért a „vízből mentés” vizsgafeladatot csak egy mentőlap vízbe dobásával szimulálták a vizsgázóknak, a feladat valós bemutatására nem került sor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.