Sport

Veress Csaba Emléknap – focitornák 10 helyszínen

Veress Csaba Emléknap – focitornák 10 helyszínen

2012. november 28., szerda
Veress Csaba Emléknap – focitornák 10 helyszínen

A Homokhátság csapatai és az MLSZ Csongrád Megyei Igazgatósága 2012. december 16-át a nemrég tragikus körülmények között elhunyt Veress Csaba Emléknapjává nyilvánítja és emléktornákat rendez.

Csongrád, Szentes, Hódmezővásárhely, Ásotthalom, Domaszék, Zákányszék, Balástya, Kistelek, Mórahalom, Szeged (SZVSE csarnok) települések ingyenesen rendelkezésre bocsájtják sportcsarnokaikat, ahol

Veress Csaba

emlékére egy közös gyertyagyújtás után teremtornákat rendez. A nevezési díj minimum ötezer forint, melyet a helyszínen lehet befizetni, és a befolyt összeget az elhunyt sportoló családjának utalnak a szervezők. A résztvevő csapatok listáját köszönésképpen a helyi sajtóban közöli a szövetség, a befolyt összeget közzéteszi. A tornákat körmérkőzéses rendszerben bonyolítják le, 2 x 20 perces játékidővel és 5+1-es csapatlétszámmal, kivéve a kis tornateremmel rendelkező Mórahalmon és Balástyán, Szegeden a SZVSE-csarnokban, ezeken a helyeken 4+1 a csapatlétszám. Sportegyesületek, baráti társaságok jelentkezését várjuk 2012. december 12-ig a nogradi.tibor@mlsz.hu email címre. Akik a tornán nem tudnak részt venni, de segíteni, támogatni kívánják közvetlenül az elhunyt labdarúgó családját, megtehetik a következő bankszámlaszámon: Üllés-és Vidéke Takarékszövetkezet: 57600060-10003475 A torna végén helyezéseket nem hirdetnek a szervezők, minden résztvevő csapat győztesnek járó emlékplakettet kap a szolidaritás jegyében, a Csongrád megyei labdarúgó közösség nevében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.