Bulvár

Tetten érték és őrizetbe vették a rendőrök a szegedi tolvajt

Tetten érték és őrizetbe vették a rendőrök a szegedi tolvajt

2012. november 8., csütörtök
Tetten érték és őrizetbe vették a rendőrök a szegedi tolvajt

A Szegedi Rendőrkapitányság egyenruhásai tetten érték és elfogták azt a 42 éves helyi lakost, aki november 7-én egy kerékpár zárját próbálta kombinált fogóval levágni Szeged belvárosában.

Nem járt sikerrel, ugyanis az arra járó rendőrök megzavarták tettében. A későbbi vizsgálatok során hamar kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen jogellenes cselekménye. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal is, hogy kedden egy Lada típusú autót tört fel, amelyből pulóvert, napszemüveget és némi aprópénzt lopott el. Nem sokkal később pedig egy Citroenből transmittert és cd-ket tulajdonított el. A 42 éves férfi kihallgatása során részletes beismerő vallomást tett, melyben elmondta, hogy a pulóvert azért lopta el, mert még jól jöhet a hideg időben, a kerékpárt pedig azért akarta, hogy legyen mivel szállítani a zsákmányát. A férfivel szemben - őrizetbe vétele mellett - lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.