Kultúra

Támogatja a médiatanács a Dr. Rockról készülő filmet

Támogatja a médiatanács a Dr. Rockról készülő filmet

2012. november 1., csütörtök
Támogatja a médiatanács a Dr. Rockról készülő filmet

Két online filmtervet támogatott a Neumann János-pályázat második elbírálási körében egyenként másfél millió forinttal a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

A hatóság Szóvivői irodájának csütörtöki közleménye szerint a Boróka-Majsa Kft. Dr. Rock gyógymódja címmel készít filmet a Szegeden közismert

Pleskonics András

drogmegelőző szemináriumairól. A Szegedi Városi Televízióval közösen készülő produkció közismeret rocksztárok életén keresztül mutatja be a néha sikeres, néha kilátástalan küzdelmet a drogfüggőséggel. A másik pályázat a Debreceni Városi Televízió webes szolgáltatásán lesz látható, központi témája a fiatalok élete. A provokatív kérdések, az újszerű alkotói megvalósítás és az online felület adottságaihoz igazodó elkészítés alapján az alkotók komoly érdeklődésre számítanak a fiatalkutatással foglalkozó rövidfilmjük iránt. A Neumann János-pályázat idén ősszel húszmillió forintos keretösszeggel indult a Magyar Média Mecenatúra keretében. A médiatanács továbbra is várja azoknak az online műhelyeknek a jelentkezését, amelyek újszerű, közszolgálati videós tartalmakat szeretnének készíteni. A beadás 2012. december 6-ig folyamatos.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.