Bulvár

Szemtanút keresnek - biciklis ütött el gyalogost

Szemtanút keresnek - biciklis ütött el gyalogost

2012. november 13., kedd
Szemtanút keresnek - biciklis ütött el gyalogost

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása ügyében kéri a lakosság segítségét.

Az eddigi információk szerint november 8-án 19 óra körüli időben egy ismeretlen férfi kerékpárján közlekedett Szegeden, amikor a Párizsi körút és a Mars téri üzletsor kereszteződéséhez érve elütötte a járdán gyalogosan közlekedő személyt, melynek során a gyalogos elesett. A rendelkezésre álló adatok alapján a kerékpáros nem nyújtott tőle elvárható segítséget, és a helyszínről adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott. A 61 éves nő a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség kéri azon szemtanúk jelentkezését, akik az említett balesettel vagy a kerékpárossal kapcsolatban érdemleges információval rendelkeznek. Jelentkezni a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, a Párizsi krt. 16-22. számon vagy telefonon a 107-es, illetve a 112-es segélyhívószámok valamelyikén, valamint a 06-62-562-400/14-37, 18-79-es melléken lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.