Közélet

Szegedi fesztiválozók a Punnany Massif készülő videoklipjében + VIDEÓ

Szegedi fesztiválozók a Punnany Massif készülő videoklipjében + VIDEÓ

2012. november 30., péntek
Szegedi fesztiválozók a Punnany Massif készülő videoklipjében + VIDEÓ

Ismét telt házas koncertet adott november 28-án a Punnany Massif a szegedi JATE klubban. A hangulat fergetes volt, a közönség egy emberként kiabálta a szövegeket, valamint Farkas Rolandék (Wolfie) kérésére a „Massif” szót. „Én azt mondom Punnany, te azt mondod: MASSIF!”

Már nincs is szükség az együttes bemutatására, hisz sokadik alkalommal hozzák lázba a szegedi közönséget. Legutóbb, a Szegedi Ifjúsági Napokon, a velük készített interjút

az alábbi linkre kattintva

olvashatják. Ez alkalommal interjúra sajnos nem volt lehetőség, mert rohantak a fiúk, viszont sikerült őket elcsípnünk és pár szót beszélnünk velük. Kérdeztük őket a Kopóggyá klipről, aminek december 12-én lesz a bemutatója.

Felcser Máté

(Rendben Man) elmondta, hogy a kisfilmet koncert- és fesztivál felvételekből vágják össze, melyeket idén vettek fel, felhasználva a Szegedi Ifjúsági Napokon készült videóanyagot is. A klip előzetese felkerülése után pár perccel elérte a több százas nézettséget, valamint rengeteg like-ot és megosztást kapott. http://www.youtube.com/watch?v=h1tjWInkaxE A zenekar népszerűsége egyre növekszik, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a napokban elérte a 85.000 like-ot a rajongói oldaluk. A fiúk bíznak benne, hogy év végére meglesz a 100.000.

Csala Zsófia Zita

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.