Sport

Röplabda: megállíthatatlan az SZTE EHÖK SE női csapata

Röplabda: megállíthatatlan az SZTE EHÖK SE női csapata

2012. november 5., hétfő
Röplabda: megállíthatatlan az SZTE EHÖK SE női csapata

Zsinórban negyedik bajnoki diadalát ünnepelhette a két meghatározó emberét is nélkülöző SZTE EHÖK SE női röplabdacsapata NB II-es egri vendégjátékát követően.

A mérkőzés előtt

Szél Márta

edző a két kulcsjátékos távolléte ellenére magabiztos játékot kért lányaitól, célul a három pont megszerzését tűzte ki. Az első játszmában gyorsan megszerezte a vezetést a Szeged, s tartotta néhány pontos előnyét a szett végéig. Mind a hazai, mind a vendég oldalon sok apró hibával, figyelmetlenséggel játszottak a csapatok, azonban a szett végén a Szeged magabiztosan értékesítette első játszmalabdáját (0-1).

Toborzó!

Az SZTE EHÖK SE női röplabda-szakosztálya továbbra is várja lelkes játékosok jelentkezését a csapatba! Az érdeklődők Páder Zsófia szakosztályvezetőnél érdeklődhetnek a részletekkel kapcsolatban. Az edzések helyszíne a Hattyas sori labdás D terem.

A második játékrészt a hazaiak kezdék jobban, az EHÖK SE csak futott az eredmény után. Többször sikerült is az egyenlítés, azonban a vezetést nem sikerült átvenniük. Az első játszmalabdát még hárították a lányok, melyet követően egy szegedi hiba eldöntötte a szett sorsát (1-1). A harmadik szett közepéig az Eger diktálta az iramot, azonban 18-14-nál

Fürdök

remek szerváival előbb kiegyenlített, majd néhány okos támadásnak köszönhetően át is vette a vezetést a fehér mezes Szeged. Két jó blokkot követően máris 2-1-es szettállást mutatott az eredményjelző. A negyedik játszma elejétől felszabadultabb, figuratívabb játék jellemezte a szegedieket, megszerezték a vezetést, majd elhúztak 10 ponttal (9-19). A játszma végére összeállt a vendégek blokkja, támadása, s a taktikus nyitások is fontos pontokat eredményeztek. 14 perc alatt behúzták a szettet, s ezzel megőrizték veretlenségüket. Következő mérkőzését hazai környezetben (Egyetemi Sportközpont, Hattyas sor 10., "D" terem) november 11-én 17.30-kor játssza az EHÖK SE. A vendég az Eötvös DSE Debrecen lesz.

Női röplabda NB II 4. forduló:

VIKSZ-Agria RC Eger - SZTE EHÖK SE 1-3 (19, -21, 20, 13)

Eger, városi sportcsarnok, 50 néző. Vezette: Szabó A., Oláh B.

SZTE EHÖK SE:

Molnár A., Páder, FÜRDÖK, Csintalan, Szabó, Morvai.

Csere:

Ádám, Fodor (liberók), Neizer, Molnár Sz. Szél Márta:

"A mérkőzés egyetlen pozitívuma, hogy két hiányzó kulcsjátékosunk nélkül is sikerült megszerezni a győzelemért járó 3 pontot."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.