Bulvár

Rendőrkézen a 18 éves makói tolvajok

Rendőrkézen a 18 éves makói tolvajok

2012. november 29., csütörtök
Rendőrkézen a 18 éves makói tolvajok

A Makói Rendőrkapitányság egyenruhásai 2012. november 27. napján elfogták és előállították azt a három fiatalt, akik hétfőn Makó egyik kertes házába betörtek és számos értéktárgyat tulajdonítottak el - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

A három 18 éves fiú kifigyelte, hogy a város egyik családi házát egy ideje nem lakja senki, ezért úgy gondolták, hogy nem lesz nehéz dolguk bejutni és ellopni néhány vagyontárgyat. A fiúk az ingatlan kerítését átmászva jutottak be a kertbe, majd a házba. A három diák háztartási cikkeket, berendezési tárgyakat, szeszes italt lopott el, de a táskába került egy pár görkorcsolya és egy serleg is. A makói rendőröknek a kihallgatásuk során elmondták, hogy nagyon megbánták tettüket és többet nem csinálnak ilyet. Mindhárom fiú ellen lopás megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.