Bulvár

Peugeot csúszott árokba az 55-ösön - félpályás útzár

Peugeot csúszott árokba az 55-ösön - félpályás útzár

2012. november 12., hétfő
Peugeot csúszott árokba az 55-ösön - félpályás útzár

Egy Peugeot típusú autó szaladt az árokba az 55-ös főúton ma délután, a balesetnek két könnyebb sérültje van. Az érintett útszakaszon félpályás útzár van érvényben - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Az 55-ös számú főúton Szeged felől Baja irányába haladt egy Peugeot típusú személyautó ma délután. Egy Opel típusú kisteherautó a Peugeot előzésébe kezdett, amely során a személyautó - eddig tisztázatlan körülmények között - letért az út menetirány szerinti jobb oldaláról és az árokba érkezett. A két autó nem ütközött egymással. A baleset során a Peugeot sofőrje és utasa - az elsődleges adatok szerint - könnyebben sérült. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom rendőri irányítás mellett. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.