Sport

Kézilabda: súlyos SZKKSE-vereség a fővárosban

Kézilabda: súlyos SZKKSE-vereség a fővárosban

2012. november 1., csütörtök
Kézilabda: súlyos SZKKSE-vereség a fővárosban

Meglepetésre súlyos vereséget szenvedett a hét közben pótolt bajnoki mérkőzésen az SZKKSE együttese a női kézilabda NB I/B-ben, Budapesten. Hétvégén Csorváson lehet javítani.

Újra Békéscsaba!

Sorsoltak a magyar kupában is, ahol mindkét szegedi női csapat továbbment. A 3. fordulóban, akárcsak tavaly, az SZKKSE ismét a Békéscsabával találkozik, míg a KSZSE az NB II-es Gyömrőhöz utazik kupázni.

Az elmúlt fordulók sikereihez képest gyenge teljesítményt nyújtott a korábban a csarnok alkalmatlansága miatt elhalasztott, Szent István SE elleni mérkőzés pótlásán a dorozsmai női kézicsapat.

Marosán György

tanítványainak semmi nem jött be ezúttal, míg a hazaiak brillíroztak, s ráadásul a játékvezetők támogatását is élvezték. A vége kiütéses, 10 gólos vereség lett (33-23), ám vasárnap meglesz a lehetőség a javításra Csorváson 13 órától, hiszen a vendéglátók 0 ponttal a bajnokság sereghajtói. A junior csapat még súlyosabb vereséget szenvedett a fővárosiaktól, akik 52-11-re söpörték el a dorozsmai leányokat.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 5. forduló (pótolt mérkőzés):

Szent István SE Építők – Szeged KKSE-Chance-Exicom 33-23

Budapest, 50 néző. Vezette: Herczeg, Südi.

SZKKSE:

Dobó (kapus) - Vadászy 2, Velky 4, Lehmann-Dobó, Karsai 5, Aron 4, Zsilák 4.

Csere:

Szalma (kapus) Vér, Mészáros, Zsibrita, Mocsári, Dávid 1, Huszka 2, Orell 1, Szigeti.

Edző:

Marosán György.

A Szent István SE Építők legeredményesebb játékosa:

Vörös Bettina 9.

Kiállítás:

8 perc, ill. 14 perc.

Hétméteres:

2/1, ill. 4/3. Marosán György:

"Ez a csapat is mi vagyunk, csak egy másik arcunk, amelyet eddig nem mutattunk. Időben jött a pofon, megmutatjuk vagyunk annyira erősek, hogy együtt kimásszunk ebből a gödörből amibe most belezuhantunk."

Junior mérkőzés:

Szent István SE Építők – Szeged KKSE-Chance-Exicom 52-11 (22-7)

A legeredményesebb szegedi játékos:

Szokolai 4.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.