Sport

Kézilabda: a listavezetőt fogadja az SZKKSE

Kézilabda: a listavezetőt fogadja az SZKKSE

2012. november 9., péntek
Kézilabda: a listavezetőt fogadja az SZKKSE

Ismét hazai pályán játszanak az NB I/B-s szegedi női kézilabdacsapatok: az SZKKSE a listavezető egriekkel, a KSZSE a Szent István SE egységével mérkőzik szombaton.

Marosán György

együttese hullámvölgybe került az elmúlt héten, előbb a Szent István SE Építők együttesének otthonában pótolt mérkőzésen szenvedtek súlyos, 10 gólos vereséget Velky Viktóriáék, majd vasárnap az addigi sereghajtó Csorvás ellen jött az újabb idegenbeli pofon. Mindezek után egyáltalán nem számíthat könnyű derbire a jelenleg 7. helyen álló csapat a tabella élén tanyázó egri főiskolásokkal szemben a szombaton 16 órától, a kiskundorozsmai Ács Géza Tornacsarnokban megrendezendő találkozón. Hozzá kell tegyük azonban gyorsan, az SZKKSE győzte már le hazai környezetben a tavalyi bajnok Nyíradonyt is, így biztosak lehetünk benne, hogy a komoly riválissal szemben ismét felszívják magukat a lányok. A vendégek egyébként 7 meccsből 7 győzelemmel vezetik a női kézilabda NB I/B Keleti csoportját. Épp csak véget ér a dorozsmai derbi, máris kezdődik a KSZSE-Algyő mérkőzése 18 órától az algyői Fehér Ignác Tornacsarnokban.

Mandl Gábor

együttese a már említett, SZKKSE-verő Szent István SE Építők gárdáját fogadja. Draxler Orsolyáék a hétvégén is itthon játszottak, ám nem sikerült bravúrt elérni a nyíradonyiakkal szemben. Bár az ellenfél úgy tűnik, jó formában van, a hazaiak számára nem elérhetetlen a meglepetés, hiszen újoncként számos komolyabb ellenfelüket megszorongatták már a bajnokságban, Kecskemétről pedig győzelemmel tértek haza korábban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.