Közélet

Karácsonyi vásár és Takács Nikolas-koncert Vásárhelyen

Karácsonyi vásár és Takács Nikolas-koncert Vásárhelyen

2012. november 28., szerda
Karácsonyi vásár és Takács Nikolas-koncert Vásárhelyen

Vasárnap délután öt órakor az első adventi gyertya meggyújtásával veszi kezdetét Hódmezővásárhelyen az ünnepi készülődés. Az idei évben a Dr. Rapcsák András úton nyílik meg a karácsonyi vásár; este 7 órától különleges hangvételű koncertet ad Takács Nikolas.

Advent üzenetéről és a városi programokról Bán Csaba református lelkész, valamint Gajdán Bálint, a Bessenyei Ferenc Művelődési Központ intézményvezetője tart sajtótájékoztatót november 30-án, pénteken 11 órakor a Református Ótemplomban. Advent első vasárnapján Takács Nikolas és a Fool Moon varázsol meghitt, karácsonyi hangulatot a megújult református ótemplomban, megidézve a gospel világát. Az X-faktorból megismert kalapos énekes a tavalyi nagysikerű adventi koncertsorozatát követően idén ismét „templomturnéra” indul. Ezúttal az állandó zenész barát Kardos Norbert zongorista mellé a Fool Moon énekegyüttest hívta meg, akikkel mind zenei, mind hitbéli tartalmában a hozzá oly közelálló gospel műfajában szeretne újabb élményeket nyújtani, hívőknek, világi embereknek – mintegy hidat építve közöttük – egyaránt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.