Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - ZTE kosármeccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - ZTE kosármeccsre!

2012. november 7., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - ZTE kosármeccsre!

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában három darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a szombati NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

Miután szoros csatában alulmaradt Kaposvárott, három győzelemmel és három vereséggel a hetedik helyen tanyázik az NB I/A csoportos férfi kosárlabda-bajnokság tabelláján a Naturtex-SZTE-Szedeák. Mivel a mieink a felsőházba vágynak, minden egyes mérkőzés kitüntetett jelentőséggel bír, bravúrokra lesz szükség – ahogy arra

Molnár József

vezetőedző már többször utalt –, de be kell húzni a sokak által kötelező feladatként számon tartott derbiket is. Ilyen meccsre készülnek most a mieink a Zalaegerszeg ellen. A Szeged és a Zalakerámia-ZTE KK összecsapását november 10-én (szombaton) 18 órakor rendezik. Ön is szeretne ott lenni az újszegedi sportcsarnok lelátóján? Segíthetünk ebben! A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Melyik Szedeák-játékos produkálta a legjobb pontátlagot az első hat fordulóban?

A, Nebojsa Dukic B, Csorvási Milán C, Anthony Gurley

(Annyit segítünk, hogy a szombati kaposvári találkozón is ő volt a legeredményesebb szegedi.) A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával november 7-e (szerda) 20 óráig. A helyes megfejtők között (akiket e-mailben értesítünk) három darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át csütörtökön és pénteken 8 és 16 óra között). A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.