Bulvár

Ivóvízhálózat-tisztítás Makkosháza és Szőreg területén

Ivóvízhálózat-tisztítás Makkosháza és Szőreg területén

2012. november 15., csütörtök
Ivóvízhálózat-tisztítás Makkosháza és Szőreg területén

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat tisztítási munkákat végez november 18. és november 23. között Makkosháza és Szőreg területén.

A tisztítási munkálatok időtartama alatt (22 és éjjel 5 óra között) átmeneti nyomáscsökkenésre és vízhiányra kell felkészülni. Az öblítés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a vízmű szakemberei azt javasolják, hogy még a munkálatok megkezdése előtt vételezzenek szükségleteiknek megfelelően ivóvizet. A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség. A Szegedi Vízmű Zrt. kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.