Szórakozás

Visszatér a Hétköznapi őrületek + FOTÓK

Visszatér a Hétköznapi őrületek + FOTÓK

2012. november 5., hétfő
Visszatér a Hétköznapi őrületek + FOTÓK

November 7-től újra színpadon az előző évad kisszínházi sikerdarabja, a Hétköznapi őrületek, Petr Zelenka kortárs cseh szerző tollából és Balikó Tamás rendezésében.

November 7-től november 10-ig néhány estére visszatér a Kisszínház színpadára a Hétköznapi őrületek. A darab főszerepében a közönségkedvenc

Pindroch Csaba

látható, de mellette sok ismert és kedvelt név – így például

Fekete Gizi, Ádám Tamás, Erdélyi Timea, Kárász Zénó, Kéner Gabriella, Borovics Tamás, Márkus Melinda, Barnák László

vagy

Danis Lídia

– is színesíti az előadást, a

teljes szereposztás ITT olvasható

. A sokszereplős, kacagtató komédia középpontjában álló harmincas Petr, akit barátnője elhagyott, azon kapja magát, hogy szomszédjait kukkolja – külön felkérésükre. Azonban ebben a világban nem kizárólagos az őrültség, itt mindenki bolond egy kicsit: apja, akinek legnagyobb aggodalma, hogy vajon egy villanykörte belefér-e az ember szájába; anyja, aki kényszeresen újságkivágásokat gyűjt, valamint hobbiból véradásra jár; jó barátja, aki a porszívóval tart fent meglehetősen intimnek nevezhető kapcsolatot; főnöke, akinek szexuális érdeklődése szintén rendhagyónak nevezhető. A szereplők hol mulatságos, hol groteszk helyzetekbe keveredve kergetik egymást és vágyaikat. A kortárs cseh szerző komédiáját 16 éves kortól ajánlják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.