Bulvár

Füstölgő kémény miatt riasztották a tűzoltókat

Füstölgő kémény miatt riasztották a tűzoltókat

2012. november 26., hétfő
Füstölgő kémény miatt riasztották a tűzoltókat

Két tűzeset, két műszaki mentés és két téves riasztás érkezett a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletére.

Délután Szegedről jelezték, hogy a szegedi Állomás utcába egy garázsban tűz ütött ki. Az ott tárolt lom égett, a tüzet a kivonuló egység eloltotta. Csongrádon, a Szőlőhegyi utcában egy pékségben hétfő reggel keletkezett tűz, a szentesi és csongrádi egységeink avatkoztak be. Vasárnap délután folyamán a Szentes és Fábiánsebestyén közötti vasútvonalon egy motorkerékpár szorult a szerelvény alá, a járművet a szentesi tűzoltók szabadították ki. Reggel jelezték, hogy Szeged-Kiskundorozsmán, a Buzogány utca egyik házának tetőszerkezete füstül, ám a helyszínen kiderült, hogy a szomszéd ház kéményéből jött az égéstermék. A délután folyamán téves jelzést adott le Csongrádon, a Kenderföldek utca egyik cégének tűzjelzője téves riasztást adott le.

Forrás:

Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.