Közélet

Fórum a szegedi távhőszolgáltatás jövőjével kapcsolatban

Fórum a szegedi távhőszolgáltatás jövőjével kapcsolatban

2012. november 13., kedd
Fórum a szegedi távhőszolgáltatás jövőjével kapcsolatban

A szegedi hőszolgáltató az Alfa-Nova Kft., hidrogeológus, geológus szakemberek részvételével nyilvános fórumot tartanak a szegedi hőszolgáltatás lehetőségeiről csütörtökön a TIK-ben.

Szeged Városkép- és Környezetvédelmi Bizottságának elnöke,

Szentistványi István

önkormányzati képviselő moderálásban rendezik meg „Mi lesz veled szegedi távhőszolgáltatás? címmel azt a nyilvános szakmai és társadalmi fórumot, amit az SZTE JATIK földszinti 3. számú előadójában tartanak majd csütörtökön 17 órakor. A rendezvényünk célja, hogy szakértők és az érintettek részvételével megvitassuk a szegedi távhőszolgáltatás jövőjével kapcsolatos legfontosabb kérdéseket, áttekintsük a lehetséges megoldásokat az alábbi témakörök mentén, mint a távfűtés és környezeti fenntarthatóság, a távfűtés és társadalmi igazságosság, a távfűtés és környezeti hatékonyság, a távfűtés a városok életében.

Meghívott vendégek:

Szegedi Hőszolgáltató Kft. képviselője, Alfa-Nova Kft./ ENERGOTT Kft. képviselője,

Szanyi János

hidrogeológus, a Szegedi Tudományegyetem címzetes docense, a Geotermikus Koordinációs és Innovációs Alapítvány elnöke, a Magyar Termálenergia Társaság elnökségi tagja és

Kóbor Balázs

geológus, a Szegedi Tudományegyetem tudományos főmunkatársa, a Dél-alföldi Termálenergetikai Klaszter igazgatója, a Magyar Termálenergia Társaság elnökségi tagja. Moderátor: Szentistványi István önkormányzati képviselő, a Városkép- és Környezetvédelmi Bizottság elnöke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.