Bulvár

Folytatódik a borús, enyhe idő

Folytatódik a borús, enyhe idő

2012. november 18., vasárnap
Folytatódik a borús, enyhe idő

A jövő héten is jellemzően erősen felhős lesz az ég, enyhe marad az idő. Bár hétfőn helyenként mínusz fok is lehet, a hét második felében a minimumok is 0 fok felett alakulnak majd.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-hez eljuttatott országos középtávú előrejelzése szerint hétfőn a Dunántúl nagy részén folytatódik az erősen felhős, párás idő. A Dunától keletre azonban nagyobb területen felszakadozik a felhőzet, a legtöbb napsütés az Alföldön valószínű. A legalacsonyabb hőmérséklet mínusz 3 és plusz 6 fok között alakul, míg a maximumok 7 és 13 Celsius-fok között várhatók. Kedden már az ország nagy részén erősen felhős vagy borult idő várható, de északkeleten, keleten még lehet kevés napsütésre számítani. Helyenként párás, foltokban ködös lesz a levegő, néhol szitálás is előfordulhat. A leghidegebb órákban mínusz 1 és plusz 6 fok között alakul a hőmérséklet, majd nappal 3-10 fokig melegedhet a levegő. Szerdától egészen a hét végéig már országszerte erősen felhős vagy borult idő várható. Néhol szitálás, jelentéktelen eső is lehet. A minimumok mínusz 1 és plusz 6, a maximumok 3-8 fok körül alakulhatnak. A jelenlegi előrejelzés szerint csütörtökön és pénteken a leghidegebb órákban is fagypont felett, plusz 1 és plusz 6 fok körül alakul a hőmérséklet, a nappali órákban pedig 3-8 fokig emelkedhet a hőmérséklet. Szombaton és vasárnap a minimumok plusz 2 és plusz 7, a maximumok plusz 4 és plusz 9 fok körül várhatók. Szombaton még csak néhol lehet számítani szitálásra, kisebb eső nyugaton valószínű. Vasárnap viszont már többfelé várható eső, illetve zápor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.