Kultúra

Élőben követhetjük ma este a Tankcsapda lemez- és klipbemutatóját

Élőben követhetjük ma este a Tankcsapda lemez- és klipbemutatóját

2012. november 8., csütörtök
Élőben követhetjük ma este a Tankcsapda lemez- és klipbemutatóját

Csütörtök este fél nyolctól debütál a Tankcsapda Rockmafia Debrecen című új stúdióalbuma, valamint a ’Számolj vissza’ című dalhoz készült klipje is. Az eseményt élőben követhetjük a zenekar youtube-os oldalán.

Három évvel az előzőt követően, november 8-án jelenik meg a Tankcsapda új stúdióalbuma, a ’Rockmafia Debrecen’. A lemezmegjelenéssel együtt debütál a ’Számolj vissza’ című dalhoz készült új Tankcsapda klip is, melyet rendhagyó helyszínen láthat először egy játék keretén belül kisorsolt, száz rajongó. A lemez és klip-premierre ezúttal egy MOL- kúton kerül sor, számos meglepetést tartogatva nem csak a helyszínen tartózkodóknak, de az otthon, a számítógép előtt ülő nézőknek is, akik az eseményről élő közvetítést láthatnak a www.youtube.com/tankcsapdalive csatornán. Mindez azért is egyedülálló, mert Magyarországon az idei Sziget Fesztiválon kívül, még nem volt olyan zenekarhoz kötődő esemény, amelyet a YouTube élőben közvetített volna, így a Tankcsapda elsőként kapta meg a lehetőséget, hogy a holnapi premiert a világ bármely pontján, akár mobiltelefonról is követhessék a rajongók. Az új albumon tizenkét dal szerepel, melyek közül eddig kettőhöz – ’Mi a fxsz van?’, ’Hatalom nélküli rend’- az elmúlt hónapokban már készült klip, holnap pedig jön az új, a ’Számolj vissza’ is. Az új kisfilmben - a zenekar tagjai mellett - nagyon sok szereplő felbukkan. A szereposztás hazai viszonylatban valóban egyedülálló, és a történet is tartogat néhány meglepő fordulatot. A ’film’ kifejezés pedig nem véletlen, hiszen a klipet - az egyébként szintén debreceni származású -

Hajdu Szabolcs

rendezte, aki több nagyjátékfilmet forgatott már itthon és a tengerentúlon (többek között az Oscar díjra is jelölt Fehér tenyér című mozit) is. A klip szereplői egytől-egyig ismert és a munkájukban elismert emberek, jó néhányuknak újdonság és egyben kihívás is volt, hogy egy zenés videoklipben szerepeljenek.

A szereplők névsora:

Besenyei Péter - kétszeres műrepülő világbajnok Bochkor Gábor - televíziós, rádiós műsorvezető Bodrogi Gyula - a Nemzet Színésze címmel kitüntetett, Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész, rendező Cserhalmi György - Kossuth- és Balázs Béla-díjas színművész Dobó Kata - színművésznő Dombi Tibor - a Debreceni VSC játékosa, válogatott labdarúgó Győrfi Pál - az Országos Mentőszolgálat szóvivője Hollósi Frigyes - Érdemes művész, Jászai Mari-díjas színművész Michelisz Norbert - autóversenyző Radnai Péter - újságíró, producer Stohl András - Jászai Mari-díjas színművész, televíziós műsorvezető Várkonyi Andrea - műsorvezető A lemez és klip megjelenése meglepetésekkel, holnap, azaz november 8-án este 19.30-tól élőben látható

az alábbi csatornán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.