Gazdaság

Élőben a Szilícium-völgyből: startup konferencia-közvetítés Szegeden

Élőben a Szilícium-völgyből: startup konferencia-közvetítés Szegeden

2012. november 28., szerda
Élőben a Szilícium-völgyből: startup konferencia-közvetítés Szegeden

December 3-án, magyar idő szerint 18 és 3 óra között rendezik meg a világ egyik legnívósabb startup konferenciáját, a The Lean Startup Conference-t, melyet Szegeden a JATE Klubban „egyenes adásban” közvetítenek a Szilícium-völgyből!

A San Franciscó-i konferencia élő közvetítése a Szegedi Tudományegyetem Gazdaságtudományi Karának, az annak keretein belül működő Vállalkozói Klubnak, valamint a szegedi egyetem hallgatóiból álló SzegedBoost csapatának közös szervezésében valósul meg. Az esemény célja a startupokkal kapcsolatos tudásgenerálás elősegítése a helyi vállalkozások, hallgatók, valamint minden innováció iránt érdeklődő személy számára. A rendezvény szándéka továbbá a hallgatók vállalkozói kedvének növelése és üzleti készségeinek fejlesztése az előadások révén. A résztvevőknek lehetőségük lesz megosztaniuk témával kapcsolatos gondolataikat egymással, valamint a budapesti társrendezvény résztvevőivel is. Az esemény az élő konferencia-közvetítésén túl teret ad a szegedi startup vállalkozások számára is hazai és nemzetközi tapasztalataik megosztására a résztvevőkkel. A The Lean Startup Conference nagyszünetében továbbá sor kerül egy fakultatív kerekasztal-beszélgetésre is!

Az esemény tervezett programja:

17:00-18:00 Előadások és a The Lean Startup Conference felkonferálása 18:00-20:00 A The Lean Startup Conference élő közvetítése 20:00-20:30 Kávészünet és kerekasztal-beszélgetés 20:30-22:00 A The Lean Startup Conference élő közvetítése 22:00-23:20 Nagyszünet 23:20-00:45 A The Lean Startup Conference élő közvetítése 00:45-01:15 Kávészünet 01:15-02:15 A The Lean Startup Conference élő közvetítése A rendezvény teljes ideje alatt buli lesz a JATE Klub kistermében. A helyszínen wi-fi internetkapcsolat biztosított a résztvevők számára! A konferencia közvetítése angol nyelvű! A rendezvénynek nincs részvételi díja. Az esemény

hivatalos Facebook-oldala ITT

érhető el. A konferencia

hivatalos weboldala ITT

olvasható.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.