Bulvár

Elfogták a szegedi rendőrök a rabló unokát

Elfogták a szegedi rendőrök a rabló unokát

2012. november 21., szerda
Elfogták a szegedi rendőrök a rabló unokát

A Szegedi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya november 19-én elfogta és őrizetbe vette azt a 25 éves szegedi férfit, aki a megalapozott gyanú szerint november 16-án nagymamáját annak szegedi házában bántalmazta és onnan kétszázezer forint készpénzt tulajdonított el.

A rendelkezésre álló információk szerint hétfőn egy aggódó szomszéd tett bejelentést, mivel nem látta egy ideje a szomszédos házban lakó idős hölgyet. Az egyenruhások kivonultak a helyszínre, ahol a sértettet a földön fekve találták. Őt a mentők könnyebb sérülésekkel kórházba szállították. A rendőrök azonnal széles körű adatgyűjtésbe és tanúkutatásba kezdtek, amelynek során hamar a látókörükbe került a 25 éves unoka. A rendőrök előállították és őrizetbe vették a férfit. Ellene rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.