Közélet

Díszkivilágítást kapott Szeged belvárosa + FOTÓK

Díszkivilágítást kapott Szeged belvárosa + FOTÓK

2012. november 29., csütörtök
Díszkivilágítást kapott Szeged belvárosa + FOTÓK

Csütörtök este kigyúltak a karácsonyi fények Szegeden - a város legforgalmasabb utcáin jégcsap formájú lámpák és kandeláberdíszek varázsolnak ünnepi hangulatot az adventi időszak alatt.

Ünnepi fénybe öltözött Szeged belvárosa csütörtök este. A várost a hónap elején kezdték el díszíteni, november 23-a óta a

város karácsonyfája

is adventi hangulatot teremt a Klauzál téren. Éjjelente rakták fel a díszeket, melyek megvilágítják a Belvárosi hidat és a Kárász utcát is. A Tisza Lajos körutat több mint 200 jégcsap szinesíti, illetve több mint 30 kandeláberdíszt is elhelyeztek itt, illetve idén először a Bertalan híd pillér íveit is fényfüzér díszíti. Az ünnepi fények legalább az ortodox karácsonyig, vagyis január 7-éig égnek majd, azonban

Makrai László

, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. ügyvezetője úgy nyilatkozott: a lakossági igényeket is fegyelembe veszik, így lehetséges, hogy tovább működtetik majd a díszkivilágítást.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.