Közélet

Borult idő és 10 fokos maximum várható a hétvégén

Borult idő és 10 fokos maximum várható a hétvégén

2012. november 22., csütörtök
Borult idő és 10 fokos maximum várható a hétvégén

A hétvégén több helyen is 10 fok körül alakulnak a maximumok, de napsütés helyett továbbra is jellemzően borult lesz az ég, folytatódik a párás, ködös idő - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat csütörtökön az MTI-hez eljuttatott országos, középtávú előrejelzéséből.

Mint kifejtették: pénteken a reggeli óráktól kezdve elszórtan - a legnagyobb eséllyel a középső területeken - számíthatunk esőre, záporra, de jelentős mennyiségű csapadék sehol sem várható. Keleten, északkeleten, esetleg északnyugaton itt-ott tartósabban megmaradhat a köd. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 0 és plusz 6 Celsius-fok között valószínű. A maximumok többnyire 8 és 11 fok között alakulnak, de az Északi-középhegység térségében ennél néhány fokkal hidegebb lesz. Szombaton és vasárnap is nagyrészt borult, párás idő várható, helyenként szitálásra is számítani lehet. A legalacsonyabb hőmérséklet mindkét napon 2 és 7 fok között valószínű. A csúcshőmérséklet szombaton 4-9 fok között várható, de vasárnap néhol akár 10 fokot is mérhetnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.