Sport

A ruzsai csapat egyik tagját gyászolja a Csongrád megyei labdarúgás

A ruzsai csapat egyik tagját gyászolja a Csongrád megyei labdarúgás

2012. november 11., vasárnap
A ruzsai csapat egyik tagját gyászolja a Csongrád megyei labdarúgás

A szombati ruzsai kisbuszbalesetben a helyiek megye III-as futballcsapatának 25 esztendős játékosa veszítette életét. Emlékére egyperces gyászszünettel kezdődnek a vasárnapi bajnoki meccsek.

"A Magyar Labdarúgó-szövetség Csongrád Megyei Igazgatósága a Csongrád megyei labdarúgás közössége nevében mély szomorúsággal nyilvánít részvétet a ruzsai labdarúgócsapat elhunyt játékosa hozzátartozóinak. A november 11-i bajnoki mérkőzések a tragédia miatt gyászszünettel kezdődnek" - közölte portálunkkal az MLSZ területi igazgatósága nevében

Nógrádi Tibor

igazgató. Ahogy arról szombaton hírt adtunk, Ruzsa külterületén egy nyolc utast szállító

kisbusz borult az árokba

, mikor sofőrje megpróbált kikerülni egy korábban elütött őzet. A tragikus balesetben egy 25 esztendős fiatalember,

Veress Csaba

veszítette életét, s többen is súlyosan, életveszélyesen megsérültek. A ruzsai labdarúgócsapat tagjai Szegedről tartottak hazafelé, miután a megyei III. osztály Homokháti csoport 13. fordulójában 2-2-es döntetlent játszottak az IKV Alsóvárossal.

A SZEGEDma.hu szerkesztősége mély részvétét nyilvánítja az elhunyt játékos családjának, barátainak, a sérülteknek pedig gyors és teljes gyógyulást kívánunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.