Közélet

Visszakapta a Kecskeméti Likőripari Zrt. a forgalmazási engedélyét

Visszakapta a Kecskeméti Likőripari Zrt. a forgalmazási engedélyét

2012. október 24., szerda
Visszakapta a Kecskeméti Likőripari Zrt. a forgalmazási engedélyét

Ismét visszakerülhetnek a boltok polcaira a Kecskeméti Likőripari Zrt. termékei, miután bebizonyosodott, hogy azok a a pálinkatörvénynek maximálisan megfelelő minőségben készültek - olvasható REGON-partnerünk, a Hírös Index portálján.

A Bács-Kiskun megyei kormányhivatal Állategészségügyi igazgatóságától a mai napon visszakapta a korábban átmenetileg visszavont gyártási és forgalmazási jogosultságot a saját előállítású termékekre, köztük a Pajor prémium kategóriás pálinkákra a Kecskeméti Likőripari Zrt, mert bebizonyosodott, hogy azok 100%-ban gyümölcsből készült a pálinkatörvénynek maximálisan megfelelő minőségben készültek. Így a délután folyamán már a gyártás megkezdését követően az első kiszállítások is megtörténtek. A jogilag vitatott termékeket teljes mértékben visszavonták a kereskedelmi forgalomból.

Pénteken délután ismét megkezdődhetett a munka a hazai pálinka piac majd' ötödét előállító Kecskeméti Likőripari Zrt-nél.

Forrás: Hírös Index

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.