Bulvár

Öt év jogerősen a nevelt lányát molesztáló miskei férfit

Öt év jogerősen a nevelt lányát molesztáló miskei férfit

2012. október 26., péntek
Öt év jogerősen a nevelt lányát molesztáló miskei férfit

Jogerősen öt év fegyházbüntetéssel sújtott a Szegedi Ítélőtábla pénteken egy miskei férfit, aki szexuálisan molesztálta tizenegy esztendős nevelt lányát.

A 48 esztendős, büntetlen előéletű, szakmunkás képesítésű vádlott 2004-től élettársi kapcsolatban élt a Bács-Kiskun megyei Miskén a későbbi sértett édesanyjával. Közös gyermekük mellett együtt nevelték az asszony korábbi házasságából született két gyermekét is. 2010. április 15-én délután az akkor tizenegy esztendős sértett a szobában tanult. A vádlott - kihasználva a családtagok távollétét - leült a kislány mellé, majd a sértett hangos tiltakozása ellenére benyúlt a nadrágjába, és fogdosni kezdte a kislány nemi szervét. Amikor a férfi észrevette, hogy élettársa hazatért, abbahagyta cselekményét, de az asszony meglátta, mit tett élettársa a kislánnyal, ezért a vádlottra támadt, és ütlegelni kezdte. Ezután az asszony megszakította az életközösséget, és feljelentette a férfit a rendőrségen. Bár a vádlott mindvégig tagadta bűnösségét, a bíróság szerint a sértett és édesanyja egyértelmű vallomása, a szakértő szintén egyértelmű véleménye alapján megállapítható, hogy a férfi elkövette a terhére rótt bűncselekményt. A táblabíróság szemérem elleni erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a vádlottat, s ezért jogerősen öt év fegyházbüntetéssel sújtotta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.