Bulvár

Örömlányok kínálták magukat a szegedi belvárosban

Örömlányok kínálták magukat a szegedi belvárosban

2012. október 11., csütörtök
Örömlányok kínálták magukat a szegedi belvárosban

A Szegedi Rendőrkapitányság elfogott és szabálysértési őrizetbe vett egy csengelei és egy röszkei lakost. A két nő szerdán a délutáni órákban Szegeden a Kálvária sugárút melletti járdaszakaszon integetett az arra haladóknak annak érdekében, hogy szexuális szolgáltatást nyújtson számukra. A rendőrök igazoltatták a 27 és 31 éves nőket, akik elismerték tettüket. Velük szemben tiltott kéjelgés miatt indult szabálysértési eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

Tizenhét illegális migránst fogtak el a Szegedi Határrendészeti Kirendeltség rendőrei az elmúlt 24 órában Mórahalom és Röszke külterületén. Szerdán a délutáni órákban négy afgán került rendőrkézre, akik közül három férfi korábbi, tiltott határátlépése miatt beutazási és tartózkodási tilalom hatálya alatt áll, így velük szemben büntetőeljárás indult, társukkal szemben – okmányok hiányában – idegenrendészeti eljárást kezdeményeztek. Csütörtökre virradóra négy koszovóit vontak igazoltatás alá Röszkén a Szántó Kovács János utcán, majd a stabil hőkamera kezelőjének jelzésére további kilenc afgánt fogtak el az egyenruhások Mórahalom külterületén. Egy 49 éves szegedi férfit állítottak elő a rendőrök a Szegedi Rendőrkapitányságon tegnap az esti órákban. A férfi Szeged egyik bevásárlóközpontjában kísérelt meg eltulajdonítani egy márkás pulóvert oly módon, hogy eltávolította a ruháról az áruvédelmi etikettet és elrejtette a felsőt a zakójának belső részébe. A Szegedi Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt indított büntetőeljárást a férfivel szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.