Közélet

Október 25-én temetik a halálra gázolt rendőrt

Október 25-én temetik a halálra gázolt rendőrt

2012. október 18., csütörtök
Október 25-én temetik a halálra gázolt rendőrt

Kenéz Imre posztumusz rendőrhadnagy temetése katonai tiszteletadás mellett 2012. október 25-én 13 órakor lesz a szegedi Belvárosi Temetőben.

A család kéri, hogy a temetésen résztvevők kegyeletüket egy szál virággal róják le. A rendőrség a szertartás biztonságos lebonyolítása érdekében 12 órától 15.30 óráig lezárja a Fonógyári út Bajai út és Dorozsmai út közötti szakaszát, de a tömegközlekedési eszközök ezen időszakban is behajthatnak. Aki pénzbeli adománnyal szeretné támogatni a családot, megteheti az édesapa bankszámlájára történő utalással. A közlemény rovatba írják be, hogy "adomány". (Pillér Takarékszövetkezet, Kenéz József, 56900082-10133792) A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fogadja a családnak szánt részvétnyilvánításokat postai úton és e-mailben, melyeket a szertartást követően átadnak a hozzátartozóknak. Postai cím: 6722 Szeged, Kossuth Lajos sgt. 22-24. E-mail:

kegyelet@csongrad.police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.