Kultúra

Munkácsy-mesék: Ősi reflex 21. századi köntösben + VIDEÓ

Munkácsy-mesék: Ősi reflex 21. századi köntösben + VIDEÓ

2012. október 10., szerda
Munkácsy-mesék: Ősi reflex 21. századi köntösben + VIDEÓ

Az ásító flashmob kulisszái mögé leshetünk be a nyolcadik Munkácsy-mesében: miért és hogyan jött létre ez a szokatlan esemény? Az is kiderül, mik az ásítás élettani okai, valamint a résztvevők mondják el, milyen érzés Munkácsy leghíresebb alkotása előtt ásítozni.

A szeptember végén megrendezett ásító flashmobon vehetnek részt virtuálisan mindazok, akik megnézik a Munkácsy-mesék aktuális részét: a nézők megtudhatják, milyen is egy villámcsődület részesének lenni. Egy orvostanhallgató arról mesél, milyen ősi reflex az ásítás, miért van szükségünk rá, mikor és miért is ásítunk. Megtudjuk, mi is az a flashmob, fény derül a megrendezés mögötti okokra, valamint a résztvevők is megosztják gondolataikat az akcióval és magával a kiállítással kapcsolatban. http://www.youtube.com/watch?v=reib-lkjI2s

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.