Sport

Labdarúgás: tovább menetel az Alsóváros

Labdarúgás: tovább menetel az Alsóváros

2012. október 1., hétfő
Labdarúgás: tovább menetel az Alsóváros

Újabb győzelmet aratott az IKV-Alsóváros gárdája a labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoportjának hétvégi fordulójában, ezúttal a szentmihályiakat gyűrték le Hüvös Lászlóék.

Tapogatózó játékkal indult a mérkőzés, láthatóan mindkét csapat tart egymástól, nem akarva hátrányba kerülni. Kevés igazi gólhelyzetet dolgoztak együttesek, a hazaiak egy megítélhető büntetőt kérhettek számon a játékvezetőn

Csordást

gyanúsan állították meg a tizenhatoson belül. Tíz perccel a pihenő előtt született a találkozó első gólja: kavarodást követően a labda

Polyák

elé került, és a csatár közelről lőtt a hálóba (1-0). A második félidőben a taktikusan és elszántan játszó Alsóváros rövid idő alatt kétszer is bevette

Kelemen

kapuját: az 58. percben a középen kilépő

Farkas

helyezte a hálóba, majd

Daróczi

szögletét

Czibere

fejelte 8 méterről a léc alá. A hajrára többet kezdeményező szentmihályi tizenegy szépített:

Baján

a félpályánál labdát szerzett, erőszakosan kapura tört, és lőtt

Szécsi

kapujának jobb sarkába. A két szomszédvár összecsapása közepes színvonalú játékot hozott, és a helyzeteit jobban kihasználó, és a kilencven perc jó részét uraló hazaiak megérdemelten nyertek. Vasárnap, 15 órakor a élcsoporthoz tartozó Zsombó II. otthonába látogat az alsóvárosi csapat.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 7. forduló:

IKV-Alsóváros SE - Szentmihály FC 3-1 (1-0)

Szeged, Szabadság tér, 100 néző. Vezette: Jaksa (Kovács I., Deák)

IKV-Alsóváros:

Szécsi - Szántai (Szabó T. 70'), Szalma G., Kis Z., Csúcs Á. (Czibere 46') - Hüvös (Pipicz 75'), Müller, Farkas M., Daróczi (Török M. 64') - Csordás, Polyák (Martonosi T. 73').

Edző:

Kiss Ferenc.

Szentmihály FC:

Kelemen - Burzon Má., Burzon Ma. (Rumpf 75'), Baján, Somogyi, Rupp (Kónya 64'), Tóth I. Z., Tóth II. Z. (Ábrahám 46'), Sándor, Szalma I., Bányik (Nagypál 46').

Edző:

Jani Levente.

Gólszerző:

Polyák (35'), Farkas M. (58'), Czibere (63'), ill. Baján (83').

Sárga lap:

Szalma G., Pipicz, ill. Burzon Má.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.