Sport

Labdarúgás: öngóllal kapott ki az Alsóváros

Labdarúgás: öngóllal kapott ki az Alsóváros

2012. október 29., hétfő
Labdarúgás: öngóllal kapott ki az Alsóváros

Szerencsétlen öngóllal maradt alul az IKV-Alsóváros gárdája a kiskundorozsmai második csapattal szemben a megyei III. osztály Homokháti csoportjának hétvégi fordulójában.

Az első negyvenöt percben a zöld mezben játszó dorozsmaiakat támogató erősen szeles idő és egyenetlen talaj várta a csapatokat, és ezek a tényezők erősen befolyásolta mindkét tizenegy folyamatos és pontos összjátékát. Elsősorban biztonsági futball, kevés kockázat jellemezte ezt az időszakot, s ez rányomta bélyegét a találkozó színvonalára, a kapuk is elvétve forogtak veszélyben. Alig akadt gólveszélyes támadás, távoli lövéssel sem próbálkoztak a játékosok. A félidő befejezése előtt, a 41. percben bal oldalról a rövid sarokra beívelt szögletet

Molnár

tovább csúsztatta, és a menteni igyekvő

Martonosi T.

lábáról a gólvonal mögé perdült a labda (0-1). Két percre rá majdnem jött a válasz:

Csordás J.

jobb oldalról kapu elé beadott szabadrúgását az előremerészkedő

Kis Z.

a büntetőpont tájékáról nagy erővel a felső lécre lőtte. Szünet után változatlanul a küzdőjelleg érvényesült, és a játékrész elején kimaradt két alsóvárosi lehetőség után a térfelére visszahúzódó, ellentámadásokra építő Dorozsma védelmét nem tudta feltörni az akaró, de körülményes, és akcióit középen erőltető hazai együttes. Összességében a pontosztozkodás igazságosabb lett volna, de ezen a napon balszerencsés találattal alulmaradt a hazai csapat. November 3-án, szombaton 13.30-tól a 3. helyen álló, nyáron több labdarúgóval megerősödött Röszke II. otthonába látogat az utóbbi időben visszaeső IKV-Alsóváros.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 11. forduló:

IKV-Alsóváros SE - Kiskundorozsma ESK 0-1 (0-1)

Szeged, Szabadság tér. 100 néző. Vezette: Bánáthy (Szántó, Kiss G.)

IKV-Alsóváros SE:

Szécsi - Szabó T. (Török M. 55'), Hüvös L., Kis Z., Török J. - Daróczi, Farkas M., Martonosi T. (Czibere 46') Szántai (Csúcs Á. 46') - Csordás J., Polyák.

Edző:

Kiss Ferenc.

Kiskundorozsma II.:

Csurgó - Tatai, Gémes, Szalai (Rácz 80'), Ottlik S., Szabó, Fazekas (Szabó Zs. 50'), Molnár, Fehér (Mihálffy B. 50'), Farkas G. (Szabó G. 39'), Cseh (Gyuris 46').

Játékos-edző:

Fazekas László

Gólszerző:

Martonosi T. (41' - öngól).

Sárga lap:

Martonosi T. ill. Molnár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.