Sport

Labdarúgás: már nem Tóth Bálint a Szeged 2011 edzője (FRISSÍTVE)

Labdarúgás: már nem Tóth Bálint a Szeged 2011 edzője (FRISSÍTVE)

2012. október 22., hétfő
Labdarúgás: már nem Tóth Bálint a Szeged 2011 edzője (FRISSÍTVE)

A sorozatban hét nyeretlen mérkőzésnek következményei lettek, a hétfői tréning előtt ugyanis a klubvezetés megköszönte Tóth Bálint munkáját, aki a tavalyi szezonban benntartotta a csapatot az NB II-ben.

A hét első gyakorlását

Lóczi István

pályaedző és

Lisztes Krisztián

csapatkapitány vezényelte. Az új szakvezető kinevezéséig a Lóczi, Lisztes duó vezeti az edzéseket -

adta hírül klub honlapja

hétfő délben. Mint

Bánki Józseftől

, a klub kommunikációs igazgatójától megtudtuk, a közös munka megszüntetésének oka egyértelműen az elmúlt fordulók eredménytelensége. Mint hozzátette, a klubvezetés most gőzerővel keresi Tóth Bálint utódját, ám konkrét jelöltet nem nevezett meg, mint mondta, ez teljes egészében

Adem Kapic

sportigazgató felelőssége. Tóth Bálint a tavasz folyamán vette át a csapat irányítását, s munkája eredményeképp sikerült kiharcolni a bennmaradást a másodosztályban. Ősszel is jól indult a szekér, két győzelemmel és két döntetlennel rajtoltak Lisztesék, azonban a 4. forduló után nemcsak a jó eredmények, de a gólok is el-elmaradoztak. A hullámvölgy a Fradi II. elleni hazai 1-5-ös meccsel kezdődött, azóta nem találja magát az együttes. Az elmúlt hat fordulóban a lehetséges, megszerezhető 18-ból mindössze kettőt gyűjtött a csapat, 4 gólt lőve és 11-et kapva. Legutóbb a Vasas otthonában, egy az utolsó percben befújt tizenegyessel kaptak ki Geigerék 2-1-re, s jelenleg a tabella 14. helyén állnak. A csapat legközelebb a 13. helyen tanyázó Kazincbarcika ellen hazai pályán fog játszani, szombaton 14.30-tól a SZVSE-stadionban. Hogy kinek a vezénylete alatt, az egyelőre kérdéses.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.