Sport

Labdarúgás: a Zsombó nyerte az Alsóváros elleni rangadót

Labdarúgás: a Zsombó nyerte az Alsóváros elleni rangadót

2012. október 9., kedd
Labdarúgás: a Zsombó nyerte az Alsóváros elleni rangadót

A táblázat elején helyet foglaló két csapat összecsapása jó színvonalú mérkőzést, kitűnő iramot és kemény játékot hozott.

Az első félidőben a vendégek kezdtek jobban, labdabirtoklásra és pontos összjátékra épülő futballjukból azonban a pontos befejezések hiányoztak, valósággal körbelőtték a hazaiak kapuját. A hazai gárda tömörülő védekezésből elsősorban

Németh T.

gyorsaságára építve három alkalommal került helyzetbe, tisztán vihette

Szécsi Z.-ra

, de nem bírt a szegedi portással. A vezető gól a 19. perben a vendéglátóknak jött össze: a félpályánál eladott labdát szerző

Zetkó Z.

lódult meg középen, és lendületes labdavezetés végén 14 méterről a jobb sarokba lőtt (1-0). A második félidőben

Hüvös L.

sérülése miatt átszervezett Alsóváros nagy erővel igyekezett egyenlíteni, de a 64. percben újra az ő hálójukba került a labda: a középen labdát kapó

Molnár Z.

18 méterről emelt a kapuba Szécsi Z. felett (2-0). A hajrára mindkét oldal cserékkel frissített, és a vendégek erőfeszítéseit a 75. percben siker koronázta:

Farkas M.

20 méteres szabadrúgása a felső lécről vágódott a gólvonal mögé (2-1). A hosszabbítás perceiben majdnem összejött a pontmentés:

Csúcs Á.

három méterről tisztán fejelhetett, de az irányzékkal gond volt. Szombaton újra két találkozó lesz a Szabadság téren: 12.30 a Móraváros fogadja a Legenda Kupa bajnokát, az UTC II.-Pázsit SE-t, utána a 2. helyen álló Öttömös lesz az IKV-Alsóváros vendége.

Labdarúgó megyei III. osztály Homokháti csoport 8. forduló:

Zsombó SK II - IKV-Alsóváros SE 2-1 (1-0)

Zsombó, 100 néző. Vezette: Juhász M. (Mucsi, Gergely)

Zsombó II.:

Szilágyi - Bezdány, Bálint L., Csikós (Megyeri 46'), Varga Á., Zetkó Z., Zetkó N. (Hajda 67'), Nagyapáti (Kiss K. 42'), Kiss P., Gárgyán (Molnár Z. 46'), Németh T.

Játékos-edző:

Molnár Zoltán.

Alsóváros:

Szécsi - Daróczi (Szántai 63'), Müller, Kis Z., Török J., Hüvös L. (Szalma G. 46'), Czibere (Martonosi T. 67'), Farkas M., Csúcs Á. - Csordás J. (Szabó T. 73'), Polyák.

Edző:

Kiss Ferenc.

Gólszerző:

Zetkó Z. (19'), Molnár Z. (64'), ill. Farkas M. (75').

Sárga lap:

Nagyapáti, Megyei, Német T., ill. Müller, Martonosi T.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.