Sport

Kézilabda: idegenben aratta első győzelmét a KSZSE

Kézilabda: idegenben aratta első győzelmét a KSZSE

2012. október 22., hétfő
Kézilabda: idegenben aratta első győzelmét a KSZSE

Megszerezte első győzelmét a női kézilabda NB I/B-ben az újonc KSZSE-Algyő együttese. Tótváradi Solange-ék rossz kezdés után Kecskeméten diadalmaskodtak.

Rosszul indult a mérkőzés a KSZSE-nek, alig végezték el a kezdődobást, máris 5-0-ra lépett meg a hazai csapat. A félidő derekára aztán magára talált a szegedi csapat és a 19. percre már 8-6–ra fordított, igaz a szünetben így is a vendéglátók vezettek egy góllal (13-12). Szoros, változatos mérkőzést vívtak a felek a második félidőben is,

Mandl Gábor

tanítványai ismét fordítani tudtak, s a végül 10 találatig jutó

Forgó Nikolett

vezérletével, valamint mindkét kapus kiváló teljesítménye révén a találkozó 57. percére sikerült négygólos előnyre szert tenniük. A hazaiak azonban egy utolsó, huszáros hajrával elkezdtek felzárkózni, ám a hátrányból csak három gólt tudtak lefaragni (24-25), ami azt jelentette, hogy az újonc szegedi lányok megszerezték első győzelmüket a bajnokságban, ráadásul idegenben. A juniorcsapat ennél magabiztosabb győzelmet ünnepelhetett, miután hét góllal bizonyultak jobbnak a hazaiak korosztályosainál (29-36). Az előző alkalommal pontot szerző, ezúttal győzelmet arató, azaz egyértelműen lendületben lévő, a 10. helyre előrelépő Tisza-parti együttes következő alkalommal, október 28-án 17 órától Algyőn fogadja soron következő ellenfelét, a Hajdúnánás csapatát.

Női kézilabda NB I/B Keleti csoport 5. forduló:

Kecskeméti NKSE - Kézilabda Szeged SE-Algyő 24-25 (13-12)

Kecskemét, 100 néző. Vezette: Drinóczi, Horváth

KSZSE:

ALMÁSI - Krivik, POCSAI 7, Kormány, Homoki 2, FORGÓ 10, Draxler.

Csere:

RÉPÁS (kapus), Kis, Debreczeni, TÓTVÁRADI 4, Hódi, Miklós.

Edző:

Mandl Gábor

Hétméteres:

5/4, ill. 5/1.

Kiállítás:

4 perc, ill. 8 perc. Mandl Gábor:

"Nagyon fontos pontokat szereztünk riválisunk otthonában,gratulálok a csapat első győzelméhez."

Junior mérkőzésen:

Kecskeméti NKSE - Kézilabda Szeged SE-Algyő 29-36

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.