Sport

Kézilabda: egy félidőn át tartotta magát a KSZSE

Kézilabda: egy félidőn át tartotta magát a KSZSE

2012. október 8., hétfő
Kézilabda: egy félidőn át tartotta magát a KSZSE

Debrecenben csak a második félidőben érvényesült a papírforma, amikor a hazaiak élvonalbeli játékosokat vetettek be a KSZSE-Algyő ellen.

A listavezető elleni mérkőzés nem sok jót ígért, hiszen a debreceniek a sok kiváló játékos mellett semmit sem bíznak a véletlenre. Jóllehet, az első félidőben remekül tartották magukat

Mandl Gábor

tanítványai, és szoros mérkőzésre kényszerítették az NB I/B élcsapatát, így mindössze egygólos hátránnyal mehettek szünetre (14-13). A második játékrészben aztán a hazaiak négy élvonalbeli játékost is pályára küldtek, így a hajdúságiak bedarálták a szegedi lányokat, s nagy arányú győzelmet arattak - érvényesítve a papírformát. A juniorok becsülettel helytálltak a sokkal erősebb hazaiak ellen, s végül 10 gólos vereséget szenvedtek.

Női kézilabda NB I/B 13. forduló (előrehozott mérkőzés):

DVSC-Fórum II - Kézilabda Szeged SE-Algyő 37-23 (14-13)

Debrecen, 60 néző. Vezette: Vágó B., Vágó I.

KSZSE:

Almási - Krivik, POCSAI 8, Kormány 2, HOMOKI 5, FORGÓ 5, Draxler O. 3.

Csere:

Répás (kapus), Török, Volencsik, Debreczeni, Tótváradi.

Edző:

Mandl Gábor.

Kiállítás:

2 perc, ill. 4 perc.

Hétméteres:

5/5 ill. 3/2. Mandl Gábor:

"Az első félidő jó játékát már nem tudtuk megismételni a másodikban, mivel a hazaiak azonos értékű sorcserét hajtottak végre."

Junior mérkőzésen:

DVSC-Fórum II – Kézilabda Szeged SE 30-20 (13-9)

KSZSE:

Mészáros – SPETH 2, DEÁK 6, SEBŐK 1, Szécsi 1, GOMBOS 5, GIRICZ 4.

Csere:

Máté-Tóth (kapus), Nagy, Koltai 1, Czesznak, Szemenyei, Farkas.

Edző:

Miklósné Kocsis Éva. Miklósné Kocsis Éva:

"A második félidő közepéig jól tartottuk magunkat, és játékosaim bátran felvállalták az ütközéseket, a fizikálisan sokkal erősebb és idősebb debreceni játékosok ellen. Támadásban pedig állták a pofonokat, lerántásokat a hétméteresekért, kiállításokért, de ez rendkívül kivette az erejüket. A 10 gólos vereség ellenére, csak dicsérni tudom lányaimat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.