Kultúra

Kedvezményes Munkácsy a nemzeti ünnepen

Kedvezményes Munkácsy a nemzeti ünnepen

2012. október 18., csütörtök
Kedvezményes Munkácsy a nemzeti ünnepen

Október 23-án, kedden kedvezményes áron, 990 forintért látogatható a Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-kiállítása, a Kultúrpalota többi tárlatát pedig ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők.

A Móra Ferenc Múzeum Munkácsy-tárlata kedvezményes jegyárral várja látogatóit október 23-án: a nemzeti ünnep alkalmából a teljes árú jegy 990 forintba kerül majd. A Kultúrpalota többi időszaki és állandó kiállítását ingyenesen tekinthetik meg az érdeklődők. Itt a remek alkalom a megújult, mamutfoggal és jégkorszaki ősbölénykoponyával kiegészült természettudományi kiállítás, vagy az Erdély tárgyi emlékeit bemutató időszaki tárlat megtekintésére. Október 22-én mind a Móra-múzeum, mind a szegedi kiállítóhelyek zárva tartanak, október 23-án pedig csak a Kultúrpalota nyitja ki kapuit- a Fekete ház, a Kass-galéria és a Vármúzeum zárva lesz. November 1-jén és 2-án a Móra-múzeum és szegedi kiállítóhelyei egyaránt zárva tartanak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.