Közélet

Javítás miatt változik a 4-es villamos menetrendje

Javítás miatt változik a 4-es villamos menetrendje

2012. október 24., szerda
Javítás miatt változik a 4-es villamos menetrendje

Vágányrekonstrukciós munkálatok miatt október 28-án (vasárnap) üzemkezdettől üzemzárásig, a 4-es villamosvonal közlekedési rendje az alább olvashatók szerint szerint változik.

A vonalon Tarján és Anna-kút ideiglenes végállomás között villamosok, Anna-kút és Kecskés végállomás között villamospótló autóbuszok közlekednek. Átszállási lehetőségek Anna-kút ideiglenes végállomáson: A Kecskés végállomás irányába közlekedő villamospótló autóbuszokra az „Anna-kút

” villamos megállóhelyen leszállva, a 8-as vonal „Anna-kút ” trolibusz megállóhelyén biztosítanak átszállási/felszállási lehetőséget. A Tarján végállomás irányába közlekedő 4-es jelzésű villamosokra az „Anna- kút ” villamos megállóhelyen biztosítanak közvetlen átszállási/felszállási lehetőséget. A forgalmi változás idején a 3-as, 3F-es jelzésű villamosok zavartalanul közlekednek. A részletekért kattintson az alábbi linkre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.