Egyetem

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szegedi Pszichológiai Napokra!

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szegedi Pszichológiai Napokra!

2012. október 17., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szegedi Pszichológiai Napokra!

A média emberekre, társadalomra gyakorolt hatásairól, a televízió formálta énképünk változásairól is szó esik a Szegedi Pszichológiai Napok előadásain. A kétnapos rendezvényre tíz darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak kérdésünkre!

Tizenegyedik alkalommal tér vissza Forum Humanum – Szegedi Pszichológiai Napok, amely a vidék legnagyobb ilyen rendezvénye. A Szegedi Pszichológus Hallgatók Egyesülete (SZEPSZI) minden évben közérdekű, sokakat érdeklő témák köré fűzi a kétnapos előadássorozatát, melyen közismert szakértők is a katedrára lépnek. Idén a média pszichológiai hatásait vizsgálják: szó esik majd a média pozitív, illetve negatív vonzatairól (például az alvásra gyakorolt hatásáról), az egyre többet emlegetett drogokról, az internetfüggőségről, valamin a média által eltorzított testképek ártó, pszichés hatásairól is. Az előadásokat a Szegedi Tudományegyetem BTK Pszichológiai Intézetének (Egyetem utca 2.) Várkonyi termében hallgathatjuk meg október 19-én és 20-án. A részletes programokért tekintse meg

az alábbi cikkünket!

Játsszon velünk, nyerjen belépőt a kétnapos előadássorozatra! Tíz darab páros belépőt sorsolunk ki azok között, akik helyesen válaszolnak alábbi kérdésünkre:

Mi a XI. Forum Humanum – Szegedi Pszichológiai Napok előadásainak fő témája?

A.

Házasság

B.

Média

C.

Szegénység A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb október 18-a (csütörtök) délig. Kérjük a tárgyhoz írják be: Szegedi Pszichológiai Napok. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük nyereményükről!

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.