Sport

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - Debrecen kosármeccsre!

JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - Debrecen kosármeccsre!

2012. október 3., szerda
JÁTÉK! Nyerjen belépőt a Szedeák - Debrecen kosármeccsre!

A Szedeák és a SZEGEDma.hu közös játékában három darab kétszemélyes belépő keresi gazdáját a vasárnapi NB I/A-s férfi kosárlabda-mérkőzésre!

Nem kell tovább várnunk a szenzációs hárompontosokra, a parádés zsákolásokra, a fantasztikus blokkolásokra, több hónapnyi szünet után végre újra itt a férfi kosárlabda NB I/A csoportos bajnokság! A 2012/13-as sorozat nyitó fordulójában hazai pályán láthatjuk kedvenceinket, a Naturtex-SZTE-Szedeák legényeit. Kiss Zsolték október 7-én (vasárnap) 17 órakor a bárkire roppant veszélyes, kellemetlen stílusú Factum Sport Debrecent fogadják, s nincs mese, bármi áron le kell győzni a hajdúságiakat! Ön is szeretne ott lenni az újszegedi sportcsarnok lelátóján? Segíthetünk ebben! A Naturtex-SZTE-Szedeák és a SZEGEDma.hu jóvoltából ezúttal is belépőket nyerhetnek az izgalmasnak ígérkező mérkőzésre azok, akik helyesen válaszolnak a feltett kérdésünkre.

Melyik NBA-együttes nagy rajongója a Szeged új dobóhátvédje, Anthony Gurley?

A, Boston Celtics B, Miami Heat C, Chicago Bulls

A válaszadásban segítséget kaphat, aki elolvassa a SZEGEDma.hu-nak

az amerikai kosarassal készített múlt heti cikkét!

A megfejtéseket a jatek@szegedma.hu e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával október 3-a (szerda) éjfélig. A helyes megfejtők között (akiket e-mailben értesítünk) három darab kétszemélyes belépőt sorsolunk ki (ezeket majd szerkesztőségünkben, a Szeged, Szentháromság utca 77. szám alatt vehetik át csütörtökön és pénteken 8 és 16 óra között). A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.