Bulvár

Ittasan törte ketté a fákat

Ittasan törte ketté a fákat

2012. október 7., vasárnap
Ittasan törte ketté a fákat

Miután megtudta, hogy a rendőrök a nyomában vannak, feladatba magát az a 27 éves hódmezővásárhelyi fiatalember, aki hat újonnan ültetett kisfát tört ketté a belvárosban szombaton hajnalban - olvasható a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóközleményében.

Kettétört és gyökerestől kihúzott a földből hat újonnan ültetett kisfát egy erősen ittas állapotban lévő fiatalember szombaton hajnalban. A vásárhelyi nyomozók a térfigyelőkamerák felvételei alapján megállapították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiatalember személyazonosságát, akit keresni kezdtek. Amikor a 27 éves vásárhelyi lakos értesült arról, hogy a rendőrök a nyomában vannak, feladta magát. Gyanúsítottkénti kihallgatása során azzal védekezett, hogy ittassága miatt semmire sem emlékszik. Azt ígérte, hogy az általa okozott 240 ezer forintos kárt megtéríti. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság rongálás bűntette megalapozott gyanúja miatt indított ellene büntetőeljárást - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.