Bulvár

Húsz év a brutális csorvási gyilkosnak

Húsz év a brutális csorvási gyilkosnak

2012. október 9., kedd
Húsz év a brutális csorvási gyilkosnak

Jogerősen húsz év fegyházbüntetéssel sújtotta a Szegedi Ítélőtábla azt a 25 esztendős csorvási fiatalembert, aki 2011 nyarán brutálisan meggyilkolta 16 évvel idősebb nőismerősét.

A szobafestő-mázoló szakképesítésű, alkalmi munkákból élő

Szabó Tamás

és apja régebbről ismerte az italozó, partnereit gyakorta cserélgető nőt. 2011 augusztusában a két férfi és az asszony eldöntötte, hogy összeköltöznek. A nő többször a férfiaknál aludt, és bár mindketten próbáltak szexuális kapcsolatot létesíteni vele, végül ez elmaradt. 2011. augusztus 28-án este Gerendáson kocsmáztak, majd visszaindultak Csorvásra. Az apa elől kerékpározott, a fiú pedig, aki biciklijén vitte a nőt, messziről követte. Az asszony megkérdezte a vádlottól, nem akar-e vele „szexelni”. Meg is álltak egy bokros résznél, de a vádlottnak nem volt erekciója. A nő ekkor becsmérelni kezdte a férfit és az apját is, mire a vádlott feldühödött, fojtogatni kezdte, ököllel ütötte, többször fejbe rúgta. A csaknem kétméteres, kilencven kilós férfi többször ráugrott az alacsony, sovány nő fejére mellkasára és a hasára. Miután a vádlott megbizonyosodott arról, hogy áldozata meghalt, kerékpárra ült, és hazaindult, majd később öngyilkosságot kísérelt meg. A férfit - aki elismerte tettét, és bocsánatot kért az áldozat családjától meg a sajátjától is - a táblabíróság különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen húsz év fegyházra ítélte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.