Közélet

Gyermekeink egészségéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

Gyermekeink egészségéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

2012. október 19., péntek
Gyermekeink egészségéről az Életviteli és Rekreációs Klubban

Ismét jelentkezik az Életviteli és Rekreációs Klub Szegeden a Közép- Kelet- Európai Rekreációs Társaság szervezésében. Az októberi előadás alkalmával megtudhatjuk hogyan neveljük gyermekeinket az egészséges életmódra.

Mi sem fontosabb annál, hogy gyermekeink, családunk hosszú éveken át megőrizze és fejlessze egészségi állapotát? Az egészség egy olyan kincs, melyre meg kell tanulnunk vigyázni! Ennek módjairól hallhatunk előadást a Közép- Kelet- Európai Rekreációs Társaság Életviteli és Rekreációs Klubján október 24-én, szerdán este 18 órától a "Vasút a gyermekekért" Alapítvány Diákotthonában (6725. Szeged, Boldogasszony sgt. 44.) Ha szeretne többet megtudni arról, hogyan javíthatja egészségi állapotát, látogasson el az előadásra!

Előadásunk témája:

Neveljünk egészséges szülőket gyermekeinkből

Előadó:

Borkovits Margit- adjunktus

Időpont:

2012. október 24. szerda 18 óra

Helyszín:

"Vasút a gyermekekért" Alapítvány Diákotthona 6725. Szeged, Boldogasszony sgt. 44. Az előadáson megvásárolható a KERT tudományos magazinjának legfrissebb száma is! A rendezők minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak! Tekintse meg

a rendezvény plakátját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.