Közélet

Garanciális javítás a Dugonics téri megállóban

Garanciális javítás a Dugonics téri megállóban

2012. október 9., kedd
Garanciális javítás a Dugonics téri megállóban

Október 11-től várhatóan november 9-ig a kivitelező garanciálisan javítást végez a Dugonics téri közös tömegközlekedési megálló burkolatán. A munkálatok alatt az autóbusz és trolibuszpótló járatok nem állnak meg az érintett megállóban, a villamosok azonban igen - olvasható a Szeged Pólus Fejlesztési Nonprofit Kft. közleményében.

A Tisza Lajos körúton, a Dugonics téri közös tömegközlekedési megálló burkolatának garanciális javítása kezdődik meg október 11-én csütörtökön üzemkezdettől november 9-én pénteken üzemzárásig. A kivitelező az eddigi denzifalt helyett tartósabb, bazaltbeton burkolatot fektet le. Az átépítés ideje alatt a két gyalogátkelőhely a megálló két végén a javítások miatt felváltva lesz használható. A 3, 3F-s és 4-es villamosok a munkálatok ideje alatt zavartalanul közlekednek, és a megállóhelyen megállnak. A 8-as jelzésű trolibuszt autóbusz pótolja. Az összes buszjárat a Centrum irányában kihagyja a Reök palota előtti „Dugonics tér (Tisza Lajos körút)” elnevezésű megállót. A forgalomváltozás érinti a trolibuszpótló járatot és a 10, 20, 20/A, 74, 74/A és 76 jelzésű buszjáratokat. Az autóbuszokra a Fogászati klinika melletti „Dugonics tér” megállóban lehet legközelebb felszállni. A javítás a garancia részeként valósul meg, azaz a városnak nem kerül pénzébe. A megrendelő önkormányzat és a lebonyolító Szeged Pólus Kft. nagy figyelmet fordít arra, hogy minden hibát kiküszöböljön a kivitelező. A Szeged Pólus Kft. kérésének megfelelően a forgalmat a lehető legkisebb mértékben zavarhatják a munkálatok.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.