Közélet

Fitness Night 2012 - egy éjszaka az egészséges életmódért + JÁTÉK

Fitness Night 2012 - egy éjszaka az egészséges életmódért + JÁTÉK

2012. október 10., szerda
Fitness Night 2012 - egy éjszaka az egészséges életmódért + JÁTÉK

A Közép-Kelet-Európai Rekreációs Társaság (KERT) szervezésében „Fitness Night 2012” elnevezéssel az egész várost megmozgató, egészséges életmódot népszerűsítő rendezvényt tart Szegeden. Az október 19-én, este hat órától éjfélig tartó eseményre a város minden részéről csatlakoznak a fitnesz területen szolgáltatást nyújtó társaságok, szervezetek és központok. Játsszon velünk, nyerjen belépőt!

A rendezvényhez csatlakozott központok és tornatermek (melyek erre az estére "fitnesspontokká" alakulnak) saját szervezésű programjait kínálják az érdeklődőknek. A belépés karszalaggal lehetséges, melyet minden fitnesspontnál elfogadnak, így egy belépővel, egy éjszaka alatt korlátlan rekreációs programon, edzésen, edzést kiegészítő és relaxációs szolgáltatáson vehet részt az érdeklődő. A karszalag ára 1000.- Ft, amit a fitnesspontoknál lehet megvásárolni. A program egy flash mobbal kezdődik, mely az Árkádban kerül megrendezésre. A flashbmob koreográfiáját majd a KERT honlapján lehet megtekinteni, de az anyagot a csatlakozott fitnesspontok is megkapják a betanulás-, betanítás megkönnyítése érdekében. Aki a flash mobon részt vesz, az ajándékcsomag mellé egy ingyenes karszalagot is kap!

Csatlakozott termek:

1. Feeling Center 2. FittZóna 3. Fit World 4. Napfényfürdő Aquapolis 5. Testakadémia Szeged 6. Vizi mozgásprogram- Tóth Mária 7. SZTE Sportközpont Az eseményen résztvevő fitneszpontok programjai megtalálhatóak lesznek a KERT hivatalos honlapján (www.recreationassociation.eu / www.rekreacio.eu), különböző programismertető oldalakon, valamint a fitnesspontok honlapján.

Sportoljon velünk ön is! Játékunkon 25 darab páros belépőt sorsolunk ki a fitnesz éjszakára mindazok között, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésünkre:

Hol tartják a rendezvényt nyitó flash mobot?

A.

Árkád bevásárlóközpont

B.

Reök palota

C.

Klauzál tér A megfejtéseket a

jatek@szegedma.hu

e-mail címre várjuk a játékos nevének és elérhetőségeinek megadásával legkésőbb október 15-e (hétfő) éjfélig. Kérjük a tárgyhoz írják be: Fitness Night 2012. Szerencsés játékosainkat e-mailben értesítjük nyereményükről, melyet szerkesztőségünkben (Szeged, Szentháromság u. 77.) vehetnek át legkésőbb október 19-én, délután négy óráig.

A játékosok jelen pályázatban való részvétellel automatikusan elfogadják a SZEGEDma.hu

Nyereményjáték szabályzatát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.